august 07, 2015

Nunta decorată cu nuanța de roșu-Оформление и флористика для свадьбы в красных оттенках

RO
Am avutonoarea să execut floristica si papietaria pentru o nunta in nuanțe de roșu pentru o pereche drăguță și aș vrea sa prezint aici rezultatul muncii mele :). Am lucrat după exemplele propuse de mireasă. Cununia a avut loc în zi separată decît receptia și ținuta miresei a fost in stil tradițional moldovenesc deaceea floristica pentru cununie a fost pregătită cu elemente rustice.
RU
Имела огромное удовольствие получить заказ на оформление свадьбы в красном цвете от одной милой пары. Спешу поделится результатом саоих трудов. Бракосочетание  и рецепция проходили в разные дни. К тому же на сочетани невеста была в национальном молдавском платье, поэтому для этого дня я изготовила флористику с элементами рустика.
Compozitția pe presidiu din trandafiri de cîteva specii, brunia, hyppericum,fresia, calla, ruscus și salal. Compoziția a avut in lungime mai mult de 1 metru.
 Compoziții din trandafiri pe mesele invitaților, care au fost fixate in suporturi din sticla la înalțimea de 60cm deasupra mesei
 În virful compozițiilor din flori vii au fost fixate numerele meselor, la care am fost efectuate plicuri asortate
Buchetul a fost executat după un exemplu ales de mireasă din trandafiri fresia și calle, iar cocardele pentru mire și nași asortate la el
 Invitațiile pentru nunta deasemenea au fost executate hand-made dupa exemplul propus de mireasă
Iată și floristica pentru cununie, în stil rustic cu șiret și spice de grîu

  coronitța pentru mireasă
Cocarde și alte detalii
Cîteva fotografii cu mirii fericiți :)
Floristica și papietaria pentru nuntă executată de Natalia Macari (nuntainstil.md)
Alexandru și Cristina, vă mulțumim pentru încredere!

august 06, 2015

Buchetul miresei cu bujori - Букет невесты с пионами

RO
Este mereu placut sa descoperi surprize! Pentru mine e ca si as pregati o surpriza cind aplic bujori in compozitia buchetului pentru mireasa. Vreau sa prezint un buchet din bujori, brunia, astilbia, eustoma, trandafiri si eucalipt pentru o mireasa rafinata :)!
RU
Букет невесты с пионами это всегда изысканно, а букет невесты с пионами вне сезона их цветения- это неожиданно изысканно, уверяю вас! Хочу показать букетик из пионов, астильбии, брунии, эустомы, роз и эвкалипта для замечательной невесты!
cocarda mirelui
butoniere pentru nasi
mireasa fericita :)
Svetlana, va multumim pentru incredere! Multa-multa fericire!!!