august 30, 2014

Decorarea selectă și floristica pentru nuntă în nuanțele culorii violet- Роскошное оформление для свадьбы в фиолетовых тонах

RO
Decorarea nunții a fost executată in restaurantul La Vista. Am lucrat foarte mult la confecționarea florilor din hîrtie- petala la petal, dar și de rezultat au fostmulțumiți toți! Am folosit multe nuanțe a violetului, dar mai sunt :). Buchetul miresei executat din trandafiri albi Vendella, eustoma violet, eustoma albă și Vanda. La compoziția pe presidiu am pus hortenzia de 2 nuanțe, eustoma tot de 2 nuanțe a violetului, ;i alte floricele cu denumiri stranii (ghipsofila, fizostegia...)
RU
Оформление свадьбы выполнено в ресторане La Vista.Результат оправдал долгую работу над бумажными цветами. То что получилось понравилась всем! Оказывается у фиолетового огромные возможности! Здесь еще и не все цвета :) Букетик невесты сделан из розВандэлла, эустомы и Ванды. В композиции поставила гортензию 2 оттенков, эустому также 2 -х оттенков, физостегию, гипсофиллу...
Buchetil miresei și butoniera mirelui
 Arca am decorat cu flori din hîrtie executate de noi , inițialele mirilor și desigur, o carare alba cu petale!


Aici vreau sa atrag atenția la combinarea in decorare a florilor vii și elementelor hand-made cît și a gamei coloristice alese perfect pentru aceasta 
Deci, stofa pe presidiu și compoziția pe el
Plicurilepentru bani și numere pe masa
Decor și floristica de nuntainstil.md
Tatiana și Constantin, vă mulțumim pentru că ați apelat la noi pentru a vă organiza decorarea nunții. Mulți ani fericiți împreună!

august 18, 2014

Schițe pentru decorare- Эскизы для оформления

RO
Am elaborat schițe de decorare pentru nunta  in nuanțele culorii coral. Lucram…  și așteptăm cu nerăbdare să vedem rezultatul final ! Am selectat desigur și fotografii de pe net care ne vor inspira în această decorare.
RU
Мы разработали эскизы оформления свадьбы, которая состоится 20-го сентября.  Работаем!!!  И конечно же ждем с нетерпением конечного результата!  Вот и некоторые картинки из нета вдохновляющие на такое оформление.
Schițele și  selectarea fotografiilor pentru inspirație de noi

august 08, 2014

Decorarea si floristica pentru nunta in nuantele culorii roz- Оформление и флористика для свадьбы в розовых тонах

RO
Vreau sa prezint inca o decorare mica in nuantele culorii roz , care a avut loc in restaurantul "La Vista". Pentru buchet am folosit trandafiri,eustoma alba si roz si eucalipt.
  Butoniera mirelui si setul de butoniere pentru nasi
Buchetul a fost  mai fin si pastelat decit restul floristicii, unde am mai inclus gerbere, crizanteme verzi, hypericum, si gladiole. Lucrul nostru a fost sa decoram presidiu cu stofa si o compozitie florala si sa decoram arca restaurantului cu stofa si flori si cararea spre ea cu petale.
 Harta repartizarii si plicurile am tiparit cu print asemanator buchetului miresei
Alexandru si Natalia va multumim pentru ca ati ales Nuntain Style pentru a decora aceasta zi importanta pentru voi!
Desig si floristica de nuntainstil.md